Problemer med oprettelse og betaling af VIP abonnement

OPDATERING: Problemet burde nu være løst.


Der kan pt opleves problemer med at oprette/rette betalingsoplysninger for VIP abonnementer.

Fejlen skyldes at vi pt. har deaktiveret betalingssystemet, da det desværre har vist sig at der var blevet foretaget et antal dobbeltbetalinger. Det skal selvfølgeligt ikke ske og derfor vil vi først genaktivere systemet når vi har rettet fejlen.

Du kan derfor også opleve, hvis dit VIP abonnement udløber i dag eller i morgen, at dit VIP medlemsskab ophører. Vi arbejder så hurtigt som vi kan på at få rettet fejlen og håber på jeres forståelse.

Alle dobbeltbetalinger skulle meget gerne være blevet refunderet, men kontakt os meget gerne hvis vi skulle have overset nogle.

Vi beklager meget fejlen.

Snart går det løs

Vi er nu efterhånden så langt med den nye version af Pludr, at vi er klar til for alvor at løfte sløret.

I morgen aften (torsdag d. 25. oktober) vil vi derfor lukke ned for den gamle version af Pludr og åbne op for den nye.
Det betyder at fra kl. 17:00 lukker spillet ned imens vi jonglerer rundt med systemerne i baggrunden, hvorefter vi forventer at spillet er online i sine nye klæder senest kl. 21:00.

Det er den samme webadresse som altid du skal bruge efter skiftet: http://pludr.dk

Alle nuværende brugerkonti vil blive flyttet over til den nye version. Du beholder altså dit nuværende brugernavn og kodeord, men du skal være opmærksom på at i den nye version skal du logge ind med din e-mail adresse i stedet for dit brugernavn.

Alle VIP-medlemsskaber vil også blive flyttet med over til den nye version, men da den nye version benytter et helt nyt abonnement-system er det en god idé lige at smutte forbi VIP-siden, når du logger ind på den nye version første gang og sætte dit abonnement op, så du ikke mister dit VIP-medlemsskab når din nuværende periode udløber.

Alle highscore lister og arkivet vil blive nulstillet i forbindelse med flytningen.

Skulle du have spørgsmål til skiftet er du hjertens velkommen til at skrive en kommentar her eller sende en e-mail til [email protected]

Vi ses på det nye Pludr! 🙂

Ny version af Pludr på vej

En ny version af Pludr er under udvikling og vi er efterhånden nået dertil, hvor vi kan begynde at løfte lidt for sløret.

Den nye version af Pludr er dermed klar til at blive beta-testet.

Hvis du har lyst til at give det et forsøg kan du finde spillet på:
https://beta.pludr.dk/

Der mangler stadig nogle småting og du skal være opmærksom på at manglende ord kan forekomme i beta-fasen, da ord-databasen ikke opdateres løbende i den nye version før beta-fasen er slut.

Derudover skal du også være opmærksom på at imens spillet er i beta, er der ingen eksisterende brugere som er flyttet over i den nye version, du skal altså derfor oprette en ny bruger i betaen hvis du vil teste. Alle disse nye brugere vil blive slettet igen når betaen slutter, hvorefter alle eksisterende brugere fra den gamle version vil blive kopieret over i den nye version.

Hvis du finder fejl ud over manglende ord, er du meget velkommen til at skrive en kommentar her på bloggen.

God fornøjelse og god ord-jagt! 🙂

Ny bankkonto igen igen

Vi har desværre været nødt til at skifte bank igen, og i den forbindelse har vi fået nye kontoinformationer.
Det er derfor vigtigt at de få af jer som stadig betaler jeres VIP medlemsskaber via bankoverførsler, husker at benytte de nye oplysninger som kan findes her:

Bank-overførsel

Vi anbefaler dog stadig at man benytter kreditkort til at betale for sit medlemsskab, da det er mange gange mere hurtigt, sikkert og simpelt 🙂

Ny bankkonto

Vi har skiftet bank og i den forbindelse har vi fået nye kontoinformationer.
Det er derfor vigtigt at de få af jer som stadig betaler jeres VIP medlemsskaber via bankoverførsler, husker at benytte de nye oplysninger som kan findes her:

Bank-overførsel

Vi anbefaler dog stadig at man benytter kreditkort til at betale for sit medlemsskab, da det er mange gange mere hurtigt, sikkert og simpelt 🙂

Tekniske problemer

Vi havde desværre et lille servernedbrud tidligere i dag som efter kort tid blev løst. Desværre viste det sig dog at fejlen også omfattede det system som normalt starter nye spil automatisk, hvilket medførte at der ikke blev startet et nyt spil her til aften som der burde.

Vi har derfor været manuelt inde og starte et spil og genoprette det automatiske system. Et nyt spil burde derfor starte automatisk i morgen aften som normalt.

Vi holder ekstra øje med systemet i det næste døgns tid.

Vi ønsker fortsat god ordjagt og beklager de gener problemerne måtte have medført.

Efterlysning

Vi har d. 1. september modtaget en bankoverførsel fra en person ved navn Karl.

Personen har desværre glemt at påføre sit brugernavn på overførslen og vi kan ikke finde nogen person i spiller-databasen som matcher navnet.

Vi håber derfor at personen vil sende en mail til [email protected] så vi kan få opklaret hvem som skal have aktiveret sit VIP abonnement.