Problemer med oprettelse og betaling af VIP abonnement

OPDATERING: Problemet burde nu være løst.


Der kan pt opleves problemer med at oprette/rette betalingsoplysninger for VIP abonnementer.

Fejlen skyldes at vi pt. har deaktiveret betalingssystemet, da det desværre har vist sig at der var blevet foretaget et antal dobbeltbetalinger. Det skal selvfølgeligt ikke ske og derfor vil vi først genaktivere systemet når vi har rettet fejlen.

Du kan derfor også opleve, hvis dit VIP abonnement udløber i dag eller i morgen, at dit VIP medlemsskab ophører. Vi arbejder så hurtigt som vi kan på at få rettet fejlen og håber på jeres forståelse.

Alle dobbeltbetalinger skulle meget gerne være blevet refunderet, men kontakt os meget gerne hvis vi skulle have overset nogle.

Vi beklager meget fejlen.

Fnidderfnadder

Preben Rriis Sørensen efterlyser udsagnsordet: fnidre.

Fritz: Hm, jeg tror, at hovedparten af de eksempler på internettet, hvor personer bruger ordet, “fnidre” – altså som et udsagnsord – er misforståelser.

Navneordet, fnidder, kan vi finde betydningen af i Den danske Ordbog: “diskussion og uenighed om småting”. Der findes bare ikke noget tilsvarende udsagnsord, “at findre”, der i givet fald skulle betyde noget i retnig af: at ævle og kævle.

Men for langt de fleste eksempler på “at fnidre” synes betydingen at være noget i retning af: at bøvle, at rode eller at besvære sig med noget. Men sådan er det jo, ords betydninger kan ændre sig også uanset den slags mis-forståelser, så vi må jo nok have fnidre med i Pludrs ordbog alligevel.

Vi har et andet ord på dansk for små personlige uoverensstemmelser og interne magtkampe. Det er navneordet, fnadder, og her er der igen eksempler på, at nogen synes, at der er brug for et udsagnsord, for eksempel når man skal beskrive kvinders snakken. De “fnadrer”, men dette udsagnsord kan vi ikke finde i ordbøgerne – endnu.