Vi skal bruge flere VIP’er

Kender du nogen som ville synes at Pludr er sjovt? – Så er det på tide at fortælle dem om spillet og få dem til at blive VIP! 😀

Det er desværre gået gevaldigt ned af bakke med antallet af nye VIP brugere, hvilket vi desværre er kede af, da VIP’erne er dem som holder spillet kørende.
Derfor vil vi gerne opfordre jer alle til at overveje, om det var på tide at blive VIP, hvis I ikke allerede er det…

Som VIP får man adgang til chatten, men endnu vigtigere, så er man med til at sørge for, at vi kan betale vores server-regninger og dermed holde spillet online.
Uden disse indtægter ville spillet ikke kunne køre rundt.

Af princip vil vi selvfølgelig ikke tvinge vores brugere til at betale for spillet, men kan kun opfordre til at købe sig et VIP medlemsskab, hvis man synes at spillet er sjovt.
Også selv om man måske ikke har brug for at benytte chatten.

Så hjælp med at holde Pludr i luften; Køb et VIP medlemsskab i dag, eller lok dine venner og bekendte til at spille spillet! 😀

47 thoughts on “Vi skal bruge flere VIP’er”

 1. Så var det måske en ide at ryste op med nogle mærkbare rabatter på langtidskontrakter.

 2. Preben, vi synes i forvejen at priserne er meget venlige.
  Ved køb af et Maxi medlemsskab er prisen kun lidt over kr. 1 pr. dag. 🙂

 3. Jeg behøver sådan set ikke rabat, men jeg kan ikke få lov at betale!! Når jeg prøver, kommer maskineriet og siger til mig, at kortnummeret bliver brugt på en anden bruger… Og det tror jeg altså ikke… I så fald er det ikke noget der kommer på mit kontoudtog.

 4. Jeg synes at prisen er helt rimelig. Men jeg synes at spillet som sådan er blevet “fattigt” pga brugernes manglende lyst / evne til at “finde” ordene og deres betydning = katastrofal hinte – etik. Og dette bidrager til at “gratister” får det hele foræret i og med at de ikke behøver at forholde sig til evt. uddybende spørgsmål (og således er der intet incitament til at blive VIP’er). Så vidt jeg kan se, er det os VIP’er, der “leverer varen” / udstiller os selv …
  Selvom det måske er politisk ukorrekt (?) synes jeg at VIP- status slet og ret bør ændres til “brugerstatus” – således at alle er brugere / bidragsydere. Og at der i den forb. formuleres nogle regler for spillet. ( Er klar over at det strider imod wuziwugs opr. intentioner ).

 5. Forslag:
  Nye brugere får fuld (gratis) adgang i en prøveperiode. Hvis man ønsker at fortsætte, betales der for spillet – hvis ikke er der ikke adgang til at SE chatten og man figurerer ikke på high-score listen.
  Det ligner “pisk eller gulerod”, men man kan jo håbe at det kunne medvirke til at pludr kan bestå – og fortsætte med at være et socialt spil for dem, der ønsker det.

 6. Det kunne være interessant at høre hvad andre synes om lille’s forslag.

  Jeg hører gerne fra både VIP brugere og almindelige brugere.

 7. et helt rimeligt forslag fra lille, har man glæde af spillet, burde man også kunne bidrage til, at det kan fortsætte

 8. Jeg synes lille har fat i noget af det rigtige – rigtig godt forslag:-)

 9. Spørgsmålet er bare hvor mange det skræmmer væk.

 10. De der skræmmes væk vil ikke yde for at nyde.
  Gratister yder jo ikke med hensyn til at hinte og hjælpe, men kan så vidt jeg ved se hele chatten og dermed nyde alle hints.
  Jeg synes prisen er helt i orden.
  Hvis man er glad for spillet, så har man vel interesse i at betale, så det fortsat kan eksistere.

 11. Preben de der skræmmes væk – bidrager jo ikke med noget til pludr overhovedet – vel?:-)

 12. Helt ok, at chatten kun kan vises for VIP brugere.
  Til gengæld burdes listen helt automatisk vises i en selvstændig ramme, eksempelvis 3 timer efter at spillet er frigivet.
  mvh
  Micky

 13. Det var selvfølgelig nye ‘kunder’ jeg mente.

 14. Jeg synes det forslag Lille kommer med er helt ok, det kan jeg fuldt ud tilslutte mig.
  Jeg synes også at prisen er rimelig.
  Håber godt nok, at spillet bliver ved med at køre, det er da ikke til at undvære.
  Jeg mener også at der bliver hintet alt for let. Såsom slutbogstaver, i stedet for at bruge lidt tid på, at finde ud af hvad ordet betyder……

 15. Synes, det er et rigtig godt forslag, Lille har fremført, det har min fulde tilslutning

 16. Jeg ved ikke om det er teknisk muligt; men man kunne f.eks. have en gratisperiode som nyoprettet bruger, og så kunne f.eks. de første 5 dage i måneden iøvrigt være gratis for alle.
  Dermed fik tidligere spillere, som af forskellige årsager havde været væk i en periode, mulighed for at få blod på tanden igen og komme med som VIP. Jeg er f.eks. lige pt. ikke VIP, da jeg har haft travlt i marken og kommer måske retur senere på året (Så er I advaret).
  Men når jeg så er inde og hyggegætte en 20-30 ord uden at kunne komme på chatten, bliver det let til at jeg klikker ud i stedet for at tilmelde VIP.
  Den psykologiske effekt af lige at kunne sende et par linier på chatten ville virke fremmende for at få ordnet VIP-medlemsskabet igen.

  I øvrigt har jeg gang på gang i perioder med VIP oplevet at chatten var totalt død. Ved færre VIP kan der opstå en selvudslettende effekt på VIP-antallet.

 17. lille’s indlæg den 6. okt er jeg helt enig i. Især vedr. hvordan der hintes. Jeg… og enkelte flere har tidligere forsøgt at få klare regler for hints, men der er ingen regler, bortset fra de 2 første timer.

 18. Vedrørende ovenstående kommentarer til VIP. Helt ærligt, jeg synes, man skal gå i meeeeget små sko, for ikke at kunne betale 100,00 kr. hver 3. måned for at være med til at løse PLUDR. og for at være med i fællesskabet omkring det. Både Fritz og Wuziwug lægger et stort arbejde i det, og vi andre har meget fornøjelse af det. Jeg ville personligt være ked af det, hvis spillet ophører. Jeg går bestemt også ind for en prøveperiode. Hvis ikke adgangskriterierne til chatten ændres, er der intet særligt incitament til at være med som betalende. Håber det bedste for spillet.

 19. Til ejnarsmindes indlæg: “Åbent-hus-gratis-dage”.
  Aktuelt er problemstillingen at pludrs økonomiske situation er kritisk. Hvis man ikke på den baggrund (som “gammel pludrer”) kan betale – selvom man midlertidigt er optaget af andre ting …tjah- så holdes der i al fald ikke “liv i chatten”. (Skal man betale sin husleje, når man er på 4 ugers ferie ? Ja ! Men hvis éns bolig er et hotelværelse, så booker man ind igen, når man har brug for at bo. Om man så kan få det samme værelse igen er selvfølgelig et sats.)
  For mig er incitamentet til at være på pludr at jeg holder af ordgætteriet, chatten og Fritz’s utrættelige indsats på Nyheder – og nyder at det også fungerer, selvom jeg i perioder ikke kan deltage.

 20. Interessante forslag.

  Jeg skal dog sige, at det allerede fungerer sådan, at nye brugere får en gratis prøve-periode på nogle dage.

  Hvor mange af jer spiller egentlig spillet på iPhone eller iPad? – Har leget lidt med tanken om at lave en version der er mere venlig over for dette format.
  Og en sådan version ville jo være oplagt at gøre eksklusiv for VIP’er.
  Det ville i så fald fungere som det nuværende spil og være den samme plade og chat, men layoutet ville bare være tilpasset den lille skærm.

 21. Jeg tilslutter mig lille og ser også gerne nogle hinteregler 🙂

 22. @Lille: Jeg mener blot, at når noget, som fænger så godt som Pludr gør, har økonomisk krise og ikke økonomisk succes, må det skyldes manglende viden om produktet uden for den (tilsyneladende for snævre) kreds af tilfredse brugere.

  Derfor må vi søge at udbrede viden om Pludr, og selv anerkendte vinhuse uddeler undertiden gratis smagsprøver.

  Som akut krisehjælp kan det naturligvis nytte, at jeg og andre smider en hund i kassen; men det er ikke en langsigtet løsning at få folk til at betale for noget de i en periode reelt ikke bruger.

  Jeg vi opfordre til, at så mange af os brugere som muligt lægger et link til Pludr på vores hjemmeside/blog/Fjæsbog osv. samtidig med at der skrives lidt om spillets kvaliteter.

 23. @wuziwug: Der kan da slet ikke herske tvivl om, at Pludr også skal kunne spilles på en smartphone. Det kan man faktisk godt allerede, men det kan næsten kun gå for langsomt med at tilpasse Pludr til de små skærme – smartphones er i meget nær fremtid hastigt på vej til at blive noget nær allemandseje!

 24. @Ejnarsminde

  Jeg synes ikke dit argument holder – jeg betaler et fast beløb hver måned for at frekventere motionscentret, og det er så uanset, om jeg benytter det eller ej, samme hvis du er medlem af en tennisklub, du betaler uanset om du spiller eller ej, du betaler også via din skat til børnehaver, skoler plejehjem selv om du ikke bruger dem –
  sådan er det bare 🙂

 25. God ide smartphone. Jeg har prøvet en enkelt gang at spille via min telefon, som er en android telefon. Det var sådan set nemt nok at spille, men jeg kunne ikke se ordlisten og jeg kunne heller ikke se chatten, så det var lidt svært. Men ved ikke hvordan spillet virker op iphones?!?

  Tilbage til betaling. Lad os få flere med til at betale, og dem der ikke betaler skal ikke have glæde af chatten. Som flere skriver, man kan jo i dag få alle de hint man skal bruge uden at betale.
  Helt i orden med en prøve periode, så man ved hvad man får inden man betaler 🙂

  Hint-regler søges………

 26. @Islet: Et eller andet må jo være galt, siden økonomien i Pludr skrider.
  Men sandt. Man kan blot lave Pludr til et lukket forum/en klub, og så dele omkostningerne ud mellem de deltagende. Det er sikkert blot et tryk på en knap hos Wuz, så er der kun adgang for betalende.

  Jeg tror blot ikke, at det er særligt fremtidssikrende for Pludr’s eksistens. Nettet vrimler med tidsfordrivstilbud (tæl liiige point dér), så jeg tror stadig, at det er et spørgsmål om at gøre sig synlig i mængden frem for at lukke døren og rulle mørkelægningsgardinerne ned, så ingen kan kikke ind.

  Men nok om det herfra.
  Held og lykke!

 27. Jeg synes også godt om lilles forslag, men måske wuziwug kan finde en lidt mere elegant teknisk løsning. Den nemme er måske at lade gratisterne se og læse chatten hver eneste dag, nemlig i spillets to første timer, hvor der alligevel ikke må gives hints. Efter de to timer skal der i gratisternes chat-vindue bringes en meddelelse om, at chatten kun er for betalende spillere. Sammen med denne meddelelse, skal der selvfølgelig oplyses om, hvor lidt det faktisk koster at være med som VIP-bruger, og hvilke fordele man får som betalende. Den drastiske metode til at få flere til at betale ville så også være at ”slukke” for spillepladen efter de første to timer. Gratister skal selvfølgelig heller ikke med på high scorelisterne.

  Problemet med, at nogle spillere giver så lette hints, at der intet hovedbrud er tilbage, tror jeg er et næsten uløseligt problem. Men jeg mener at vide, at wuziwug godt kan forhindre bestemte ord og vendinger i chatten. Det er nemlig den mulighed, der gør, at vi ikke kan give hints de to første timer af spillet. Måske kan Wuziwug programmere chatten sådan, at også efter de to første timer er nogle restriktioner for, hvad der kan skrives i chatten. Det kunne således være smart at forbyde sætninger, hvori ordene: ”ender på” indgår. Sådan kunne vi med tiden forhindre, at lignende andre ”lidt for lette” forespørgsler optræder i chatten. Her kunne vi måske alle hjælpes ad med at finde ord og sætninger, som ikke skal kunne skrives i chatten!

 28. Kommentarer til Fritz: I det gl. PLUDR var der hint-regler. Jeg husker bl.a. at der ikke måtte hintes slutbogstaver til ord på 4 point. Dette kunne ikke forhindres, men vi var gode til at protestere, når det skete.
  En uskik, der benyttes meget, er at hente betydninger fra Google, som man derefter kan kopiere, og indsætte i søgefeltet, og dermed har man ordet (har selv prøvet). Det er næsten det samme, som at skrive ordet direkte i chatten!

 29. Det fint med alle visionerne omkring smartphones og så videre. Faktum er at lige nu fungerer pladen indimellem skidt med langsom godkendelse af ord og det sker hyppigt at man ryger af chatten. Jeg synes det ville være rart at spillet fungerede optimalt fra pc før der blev startet yderligere tiltag.

  M.h.t. hints så er det en svær diskussion. Der burde være plads til alle på pludr, og ikke alle er lige skarpe. Hvad der er et godt hint for een kan være rigtig sølle for en anden.

  Ideen med to timer på pladen som ikke betalende er slet ikke så dum – det burde kunne lokke nogle til.

 30. Jeg har meget sjældent problemer med hvor hurtigt ord godkendes. Mener ikke at chatten driller, men har den sjældent i brug, bortset fra når rækkerne er på vej.
  Benytter “Firefox” og Windows Vista eller Windows XP.
  Vedr. hints, så trækker jeg lidt af mine sure opstød tilbage. Alle skal have den hjælp, som de har brug for, HVIS de er VIP’ere.
  Et forslag, som nok ikke er særligt populært: “Hvad med at få en- eller flere sponsorer” ? ?

 31. @ritap: Helt enig ang. optimal pc-funktion før nye tiltag.
  @senior: Hints / Google. Nogle ord er så specielle at de kun kan hintes via henv. til opslag ( hvis man ikke ønsker at stave dem for spørgeren ).
  Ang. sponsorer: Jeg ville foretrække at det var muligt at man som bruger kunne “donere” ekstra beløb uden at det skulle figurere som betaling for deltagelse indtil 2014.
  Og som jeg foreslog i chatten en dag : Giv eller ønsk et “abonnement” på pludr-deltagelse i julegave – så er I sikre på ikke at få en ged igen i år 🙂

 32. Har netop sat et link til pludr på min FB-side og anbefalet spillet til mine venner. Jeg har cirka 350…, så håber, det giver lidt nye medlemmer.

  Jeg skriver meget sjældent på chatten – måske skulle jeg gå i gang med det – men bruger den da flittigt. Men jeg betaler også, for det er rimeligt nok.

  vh mavi

 33. Kommentarer til lille: Vedr. hints/google, så ser det ud til at teksten fra google kopieres direkte til hints, og så er det bare den modsatte vej, så har man løsningen. Denne form for hjælp er ikke hvad jeg forstår ved hints. Jeg accepterer modvilligt, at det bruges, men hvor er så udfordringen? Hints til specielle ord kan laves på en anden måde – fx. er der “rebusser”, som flere også benytter (desværre uden megen fantasi).
  Som du har set, så har jeg flyttet mig vedr. hvilke hints der må bruges, og jeg er enig med ritap – her skal være plads til alle – men hvis man har rækkerne, og bruger alfabetet sammen med lidt hovedregning (point/ord), så er det en stor hjælp.
  Jeg vil gerne støtte din opfordring (godt forslag!)vedr. “donering”, som man kunne i det gl. pludr. Også opfordringen til at give et abonnement som gave – ikke kun til jul, men til alle lejligheder 🙂

 34. Støtter stadig lille’s forslag, ad 7.
  Efterhånden kører diskosionen mere på hinteregler end betaling.

  Hvis det er teknisk muligt, kunne man så forestille sig at chatten, som nu, er helt lukket for hints, de første 2 timer, og derefter er lukket for hints med endelser/slut bogstaver i yderligere eksempelvis 8 timer.
  Udover at dette ville sætte vore hoveder lidt mere i “blød”, ville det måske også hjælpe med til at der kom lidt mere liv på chatten i dag timerne.

 35. Hmmm, min holdning er: alle betaler for at spille, eller ingen betaler for at spille, selvfølgelig kan “nye” godt få lov at prøve spillet i 14 dage gratis. Synes chat og hint fungerer udmærket som det er nu:-)

 36. Ingen bør betale for at spille. Få nogle sponsorer. I chatten er der jo allerede meget skjult reklame 😉

 37. Hej PLUDER.
  Jeg spiller whist på TV2. Hvor man har en fordel, hvis man er VIP-medlem. Hvis ikke, er der lukket i perioder,(time/r) hvor man ikke kan komme ind (på chat) med fordel. Jeg mener: Ingen chat til dem der ikke betaler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.