Tanker om brugerbetaling

Jeg har gået her på det sidste og overvejet lidt, hvordan jeg kan få økonomien til at hænge lidt bedre sammen med det nye Pludr.

I den forbindelse, har jeg ikke kunnet lade være med at overveje en model, som involverer delvis brugerbetaling, og jeg kunne godt tænke mig, at høre folks tanker om emnet.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det koster penge at holde et website kørende, og indtil nu har Pludr fungeret via donationer fra brugerne, hvilket har været en nobel løsning som fungerede fint til det gamle Pludr, men jeg kunne godt tænke mig at bruge mere tid på Pludr, lave nye features og sørge for at det kører perfekt. Men for at kunne gøre dette kræver det, at jeg afsætter mere af min tid til Pludr, og det vil ikke fungere med den nuværende løsning, da indtægterne er for usikre.

Med det sagt, er det dog stadig min holdning, at det skal være muligt at spille Pludr helt gratis, og jeg vil derfor ikke tvinge nogen til at betale for spillet, men jeg kunne godt tænke mig at indføre en VIP-bruger ordning, som giver betalende spillere nogle ekstra features.
Disse ekstra features kunne fx være fremhævning i chatten og high-score listerne, mulighed for at se opdaterede high-score lister hurtigere end almindelige brugere og måske endda mulighed for at spille et ekstra spil hver dag udelukkende for VIP spillere.

Men som jeg sagde, er det vigtigt for mig, at det stadig er muligt at spille Pludr gratis, derfor vil jeg heller ikke give VIP-brugere nogle fordele i forhold til dagens spil, som giver dem en spillemæssig fordel i forhold til de normale brugere.

Hvad skulle sådan et VIP-abonnement så koste?
Jeg tænker på et beskedent beløb i retningen af 30-40 kr. om måneden.

Med brugerbetaling kommer selvfølgelig også en garanti for at spillet kører optimalt til alle tider.

Men dette er som sagt bare mig, som lige stikker en finger i jorden for at mærke efter hvad der er stemning for.
Derfor håber jeg, at I alle vil komme med jeres meninger og spørgsmål.

47 thoughts on “Tanker om brugerbetaling”

 1. Hej Wuziwug og andre pludrere.
  Det er da en glimrende ide og jeg glæder mig meget til at komme i gang igen. Jeg savner ordlegen og chatten, men synes disse hører sammen – derfor har jeg ikke deltaget i andre fora.
  Pludrhilsen og på gensyn hesselberg

 2. Så længe der er frivillighed for at støtte økonomisk, ser jeg ingen problemer i en bruger betaling.
  Jeg støtter også gerne selv. Ikke så meget for at få bruger fordele, men mere for at sikre at spillet kører optimalt, hele tiden.
  Her hvor spillet har været nede i en periode, ser vi for alvor, hvor stor en social værdi pludr har, ud over selve spillet.

  pepepe

 3. Hej Pludr.
  Jeg syntes en brugerbetaling i den størrelsesorden du foreslår vil være helt fint. Jeg vil i så fald deltage i den, men syntes det er fint at man kan være med uden betaling. Jeg savner pludr rigtig meget, og er dagligt inde for at se om spillet er i gang!
  Mange hilsner og på snarligt gensyn, Sofia

 4. Syntes det er helt fint med brugerbetaling på den måde det er foreslået. På den måde kan alle være med.
  Glæder mig utrolig meget til at Pludr kommer igen. Holder datoen 01.03 stadig eller hvordan ser det ud. Vi savner pludr rigtig meget.

  Myself

 5. Jeg synes brugerbetaling er en rigtig god ide. Det er et kanon godt spil, og jeg vil gerne give et fast beløb. Synes at det beløb du nævner lyder som et ok beløb.
  Lyder også fint, at man stadig kan spille uden at betale. Så har man jo også mulighed for at prøve spillet, inden man evt. bliver vip 🙂
  Der er flere andre spil på nettet, der kører på samme måde!
  Savner også pludre…. glæder mig meget til det kommer i gang igen, Sanne

 6. Jeg syntes at brugerbetaling er helt ok, det er der på alle andre sider.Jeg vil gerne give et fast beløb!!30- 40 kr. pr. mdr. er meget billigt
  Jeg savner pludr og det sociale der var, og er i pludr.
  Håber snart at gense` pludr spiller. På snarligt gensyn (håber jeg ):O) Kisser M

 7. Jeg vil også godt være med til lidt brugerbetaling, for at få det til at køre, men kunne man ikke overveje at skifte spil f.eks kl.22.00 så man lige kan nå det nye spil inden sengetid…. bare lige en strøtanke.
  Rigmor

 8. Hej Wuzi,
  Du må definere, hvad der skal til for at pludr kan eksistere med en bedre server. Jeg har ingen problemer med, at man skal betale for at få adgang til Hi-score, bare alle har adgang til at gætte og chatte, og hvis VIP-betalingen ikke er nok, må vi andre jo bidrage i nødvendigt omfang.

 9. Hej wuziwug – Okay med brugerbetaling, men :
  1. Hvad betyder “fremhævning i chatten og hi-scorelisterne” for “Vip’er”? Er det nødvendigt ? Og hvis : Hvad er tanken bag dette?
  Jeg synes bedst om at alle er “lige” på chatten på pludr – uanset evt. muligheder for deltagelse i et ekstra spil e.l.
  2. Vil overvejelser om ændringer i selve spillet også kunne drøftes her på siden forud for opstart ?
  Venlig hilsen lille

 10. Jeg synes heller ikke det er nødvendigt at blive fremhævet som VIP-spiller og et ekstra spil – det er da vist bare endnu mere tidsrøveri 🙂

 11. Brugerbetaling er fint. Fremhævning i chatten – nej tak.
  Glæder mig til at pludre igen. Hilsen Lampetten

 12. Jeg syn’s at brugerbetaling er helt fint, men kunne godt bruge det nye spil tidligere på aftenen, da os der starter tidligt på arbejde ikke har en chance for at komme på hi-score listen, og det er nok et mål for mange at være i top 100.
  Det er ikke nødvendigt at være fremhævet i chatten som VIP spiller, men et ekstra spil ville være godt, da dette måske kunne få flere til at betale for at få lov til flere plader.
  Hilsen Thirstrup

 13. Brugerbetaling er en god ide, men fremhævelse i chatten for betalere nej tak. Jeg synes egentlig at alle burde betale et beskedent beløb for at være med, så er vi alle ens og så slipper vi også for de til tider irriterende “unger” der kommer og saboterer spillet.
  Pludrhilsener fra conma

 14. Et forslag der ville gøre administrationen lettere, 40 kr. om måneden, 100 kr i kvartalet eller nok en rabat, 300 kr om året, det vil være meget lettere for dig/jer hvis der kommer færre men større betalinger, for det kan være tidskrævende at bogføre, og en gang om året er trods alt meget hurtigere end 12 gange 🙂
  Hilsen Thirstrup

 15. Jeg kan bestemt tilslutte mig en brugerbetaling, og beløbet du foreslår er helt ok, og alle kan vist være med.
  Jeg savner også mit næsten daglige spil, så det kan da kun gå for langsomt med at få det igang. Men min mand er glad for pausen!!
  Fortsat god arbejdslyst med spillet!
  Hilsen Millesmor

 16. God idé med brugerbetaling. Men jeg synes ikke det er en god idé med flere spil om dagen: Så vil der være nogen på chatten, der har ét emne, mens de andre har et andet, hvilket i mine ører lyder som gift for den gode chat. Hvad med i stedet at sige (inspireret af #15):

  Gratis: Du kan spille hver anden dag
  50 kr: Du kan spille en måned
  100 kr: Du spiller i tre måneder
  300 kr: Du kan spille et år

  /ibergo

 17. God ide’ med brugerbetaling, kan til fulde støtte op om det. Fremhævning i chatten, nej tak, så bliver det bare “dem og os”, og vi skal alle være “lige”, som vi altid har været det.
  vh. annette

 18. Jeg er helt med på at vi betaler 30-40 kr pr. måned da jeg er meget glad for at pludre og har savnet det utrolig meget.

  Venlig hilsen Elin

 19. God ide med brugerbetaling, syns det skal gælde alle der har lyst til at spille.
  Ville også være dejligt at der kom nye spil kl 22.00, foreslår også at man får rækkerne kl 22 samt at man gerne må hinte fra start, bryder mig ikke om at nogen skal bestemme, (diktere) hvad man må og ikke må, så skal der ihvertfald være klare regler og nedskrevet. God ide med flere spil.

 20. Går lidt mod strømmen her, men synes ikke om ideen med brugerbetaling. Jeg ville personligt ikke komme ind og spille i hvert fald. Men fin idé med en discount-løsning til ikke-betalere.
  Jeg har til gengæld ikke noget imod reklamefinansiering – er nok så vant til reklamer på www, at det ikke generer mig med lidt reklamespots ude i højremarginen. Men jeg aner ikke hvad det kan indbringe, og jeg forstår godt, at du skal have en indtægt for et større arbejde.
  Håber på en snarlig løsning, og GLÆDER mig til at pludre igen!
  Kh
  Rikson

 21. Brugerbetaling er mere end rimeligt for et godt spil, og det er Pludr. Starten for et nyt spil kl. 22 er jeg også med på så kan både A og B mennesker spille under samme vilkår.

 22. Brugerbetaling er en meget god ide, ikke framhævelse i chatten.Men det skal også være mulighed for at spille gratis, for dem der har lyst.
  Mht. til betalingsform, har #15 et godt forslag.
  Kh gonzo

 23. Hej alle.
  Brugerbetaling er helt OK. Glææææder mig til spillet kommer op at køre igen-:))
  Hilsen Lenea

 24. Ingen reklamer og “pop-ups” på Pludr, tak! Synes desuden hele fladen skal bruges til lay-outet vedr. spil og chat.
  Kh lille

 25. Det er ok med brugerbetaling.
  Kunne det evt. laves, så der er en prøveperiode på
  1 eller 2 uger, så nye brugere havde en chance for at prøve det inden de meldte sig ind.
  Start af spillet klokken 22 eller 24 er lige skidt – os der skal tidligt op om morgenen, kan alligevel ikke starte kl. 22, der kalder sengen.
  Hilsen Birthe

 26. Brugerbetaling er ok. Reklamer – nej tak.
  Jeg savner at stresse af med en plade pludr. Det bliver dejligt snart at kunne gætte ord igen.

 27. Jeg syntes det lyder ok, og 30-40 kr. er jo kun en at man ikke kan få fredags slik alle fredage 🙂

  Jeg tænker måske at vip’er evt. kan få privat chst.

  Jeg tænker også at vip’er måske kan få fremhævet beskeder til dem. Her tænker jeg måske at man kan vælge 3-4 navne. fx mig. (simonss) (simon) (ss) (sss) hvis dette bliver skrevet i en besked.
  + at ens egne skrevne beskeder bliver fremhævet.
  Dette er en ide jeg har fået fra jubii.dk chat.

  Og det skal også være muligt, for dem som ikke vil betale månedligt samt vip’s der vil give lidt ekstra, at donere som det var før.

  Jeg har tit haft noget imod hjemmesider der har vip system men når det kun er 30-40 kr er det jo ikke et problem, og noget jeg godt vil støtte op om, så længe økonomien holder.

  Hilsen Simon.

  PS. glæder mig til at få tiden fordrevet igen.

 28. brugerbetaling er også ok med mig, bare jeg snart kan komme til at pludre igen,kan næsten ikke vente 🙂

 29. er også klar til at betale- og tilslutter mig at spillet starter kl. 22

 30. vil gerne betale for at pludre, men synes at alle skal betale og dermed deltage på lige fod. Kan man ikke vurdere, hvor meget det ca. koster pr. år ialt og dividere med forventet antal spillere. jeg husker ikke, hvor mange spillere der var i det gamle pludr, men mon ikke 80% gerne vil deltage mod betaling. Start kl. 22 er en idé, jeg også kan tilslutte mig.

 31. Syntes at det er en god ide med fast betaling, men syntes ikke om at fremhæve nogen…
  Jeg mener også, at det kan holde nogen af dem væk, som kun vil lave fis på chatten…

  Venlig hilsen Vibse

 32. hej pludre
  Jeg er helt med på at betale, for det er et dejligt spil som jeg savner, Men Synes at alle skal være med til at betale, og med de små beløb du nævner kan alle være med , men det kunne da være rart at vide hvad der skal til for at pludre kan køre, og hvor mange bruger er vi i det hele taget,men lad os alle føfte i flok for dette dejlige spil.
  hilsen Ditte

 33. Brugerbetaling: JA!
  A&B-hold: NEJ TAK.
  KR.100 i kvartalet for alle.
  Prøvetid på en uge eller to er en fin ide.

 34. Er helt med på brugerbetaling i den størrelsesorden eller højst 100 kr. pr. mdr. Syntes vi alle skal være lige og ikke noget med nogen VIP adgang. Syntes også godt at spillet kunne starte noget før feks 2000 eller 2200 hver aften så har alle en chance for at være med. SAVNER Pludr rigtig meget og ser frem til med STOR glæde at det forhåbentligt snart er klar igen. Pludr hilsner til alle SOAO

 35. Hej,

  hvad med: det er gratis eller frivillig at betale for og gætte ord.

  Hvis du ønsker, at bruge chatten til spørge om hints/give hints eller bare små pludre lidt så koster det x kr.pr. mdr.

  på snarligt gensyn Kanel

 36. God ide med en mindre brugerbetaling for alle – derved
  undgår man også de chikanerende skolebørn.
  Ingen fremhævning i chatten og ikke flere spil.jeg savner alle pludrene.håber at vi snart ses.
  Mvh. hisen gysse

 37. God ide med brugerbetaling, 100 kr. i kvt, eller 300 om året er billigt. Start kl. 22,00 er en rigtig god ide.

 38. Bliver det stadig 1. marts vi kan blive af med disse forfærdelige abstinenser, rysteture, tudeture, længsel, den gode chat, ja jeg kan blive ved 🙂

  En ting der ville være rigtig godt når PLUDR bliver re-lanceret er helt klare regler for hints, hvornår der må hintes, og ikke mindst hvordan der må hintes også hvornår rækker er tilladt, i det hele taget et regelsæt der er let at følge for os alle.

  Hilsen Thirstrup

 39. Hej. Synes osse det er ok med brugerbetaling, men ikke med at man skal fremhæves.
  Hilsen
  Kjeld Jensen & Nesnej

 40. Hej alle gamle pludr.folk:
  Synes også det er ok med en brugerbetaling i den størrelsesordning, synes ikke det er ok at fremhæve dem der betaler. Der er måske mange pensionister for hvem 40-50 kr. om mdr. er mange penge – men jeg tror også at flere vil donerer penge hver måned hvis spillet kører uden den gamle ventetid. Spillestart kl. 22.oo kan jeg fuldt ud tilslutte mig, men jeg kan godt se, at det kan være svært at tilfredsstille alle, man kunne også have spillestart kl. 20.00 – bare en tanke. Glæder mig til pludr. er igang igen. Hilsen mor-50

 41. jeg syntes det er en rigtig god ide med brugerbetaling,
  når bare pludr kommer til at køre igen ,vi savner den
  hilsen benpas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.