Et par svar

Først og fremmest vil jeg gerne takke for al den positive feedback der har været til min sidste blog, som omhandlede brugerbetaling.

Jeg synes lige, at jeg vil prøve at besvare et par af de tilbagevendende spørgsmål og ønsker.

Regler vedr. hints i chatten:
På det nye pludr vil det være muligt at skrive specielle hints kommandoer i chatten. dvs. at når man vil give et hint, skriver man “/hint dit hint” i chatten.
Alle andre brugere vil således kun se at der står [HINT] i chatten. Hvis de så ønsker at se hintet, skal de klikke på teksten før det bliver synligt.
Det vil også blive muligt helt at blive fri for hints.

Tidligere start af spil:
Det har hele tiden været et mål at starte spillet tidligere. I det gamle Pludr var det dog meget kompliceret, da spillet var bygget op omkring den naturlige overgang fra én dato til den næste ved midnat.
Dette har jeg selvfølgelig taget højde for i det nye spil, og det er derfor teknisk muligt for mig, at starte et nyt spil præcis når jeg har lyst.
Jeg ved ikke helt hvornår jeg vil sætte spillet til at starte, men jeg har overvejet kl. 19:00.

Dato for det nye Pludr
Jeg har med vilje ladet være med at give en konkret dato, men kom alligevel til at dumme mig ved at sige noget om d. 1. Marts.
Jeg vil godt understrege at dette blot var en imaginær deadline som jeg gik og legede med, og som det ser ud nu, så når jeg det ikke helt til den dato. Men tingene går stille og roligt fremad.
Det er vigtigt for mig at spillet kører perfekt når det åbner, især hvis jeg indfører bruger-betaling. Derfor vil jeg gerne have tid til at sørge for, at det hele fungerer som det skal.
Jeg vil ikke give en ny deadline, men jeg regner med at poste nogle snig-billeder fra det nye spil inden længe.

Rabat for køb af flere måneders VIP medlemsskab
Hvis jeg indfører brugerbetaling vil der selvfølgelig være mulighed for rabat desto flere måneders medlemsskab man køber ad gangen.
Hvis jeg laver det, bliver det sådan at man selv skal forny sit medlemsskab når det er ved at udløbe, så der er det jo oplagt at købe flere måneder ad gangen.

Tvungen brugerbetaling = Ingen “møgunger”
Det har hele tiden været meningen, at der skal være plads til alle på Pludr, derfor er jeg ikke enig i denne holdning.
Men fortvivl ikke, for hvis man er utilfreds med en eller flere spillere, vil det blive muligt at ignorere disse i chatten, så man ikke modtager deres beskedder.

Hvor mange penge for at holde spillet kørende
Idéen med brugerbetaling var ikke, at der kun skulle penge nok ind til at holde det kørende, for så kunne vi blot have fortsat med donationer.
Pointen var lidt, at jeg ikke rigtigt har tid til at vedligeholde og udvikle Pludr pga. andre projekter.
Men jeg kunne godt tænke mig at bruge mere tid på Pludr, men da jeg så er nødt til at tage mig tid, skal det også kunne løbe økonomisk rundt for mig.
Det lyder måske grådigt, men det er nu ikke grådigheden som giver mig lyst til at bruge tid på Pludr, det er spillet og spillerne! 🙂

Jeg håber dette besvarer nogle af de spørgsmål og tanker som er blevet luftet.

59 thoughts on “Et par svar”

 1. Kære Alle, Ihhhhh, hvor jeg også glæder mig til vi går i luften igen………
  ting tager tid, tak til de der knokler med at vi kan komme igang igen……….. hilsen fra Klunkis

 2. Lone, jeg er ikke meget for at give nogen dato.
  Da jeg arbejder professionelt inden for Software-branchen til hverdag, ved jeg hvor farligt det kan være, at offentliggøre en dato for et produkt.

  Folk bliver nemlig som regel mere positive når produktet ligepludselig kommer ud, hvis de ikke på forhånd har gået og skuffet sig over den ene brudte deadline efter den anden 🙂

 3. Ok -godt du gider Wuziwug – og alt godt kommer til den der . osv

  Men ihhh hvor jeg venter og glæder mig – hygger mig sådan med det bette spil !

  Kærligst Lone Brøndum ♥♥♥♥

 4. Hm – som jeg husker det, kom der da hver måned penge nok ind via frivillige bidrag til at dække serveromkostningerne? Jeg tror ærlig talt, at med en stabil server vil der komme bidrag nok til, at pludr vil kunne løbe rundt – og lidt til. For jeg er næppe den eneste, der har holdt igen med bidragene i utilfredshed med spillets manglende stabilitet.

  Om spillet starter kl. 22 eller til midnat er nok uden betydning for dem, der skal tidligt op næste dag. For de mange, der nyder at logge på pludr i dagtimerne og chatte og hinte med arme og ben, betyder det intet, hvornår spillet starter – så hvorfor ikke lade natteravnene beholde midnat som starttidspunkt?

  Og så glæder jeg mig da også til at se spillet igen, selv om abstinenserne forlængst har lagt sig.

 5. Hej wuziwug
  Kan godt følge dig i dit sidte svar, at man ikke skal love mere end man kan holde…. mennnnnn nu har vi ventet ret længe på at pludr skal køre igen, personligt vil jeg da gerne have nogle flere informationer, er det kun i week-enden du kan rode med pludr, kan det jo ta et år inden det kommer op og køre igen.

  Tror også at der falder nogle fra som ikke gider vente længere og finder andre sjove spil.

 6. Hej Wuziwug
  Jeg glæder mig så meget til det starter igen. Hvis du har brug for en testperson- melder jeg mig frivilligt:-))

 7. hvis der kommer brugerbetaling på pludr ville jeg som bruger ikke være helt tilfreds med en enkelt plade i døgnet men hvis man løser en plade skulle det så belønnes med en ny plade osv det kommer selvfølgelig osse an på hvad det kommer til at koste 🙂

 8. hvis man ønsker flere plader kan man jo spille wordgame.dk
  det koster 100kr. om måneden.personligt synes jeg at et spil er fint,hvis man skal nå andet 🙂
  gysse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.