Imperiets Juvel

Forslag: kasketabe – dem er der ellers mange af i virkeligheden. Bungalo/w, ODS.

Fritz: Kasketaber findes der ingen af i ordbøgerne. Men her er der brilleaber, festaber, skægaber og snotaber. Det nærmeste, vi kommer, er nok kasketdreng, som findes i ODS’en: “yngre kbh. bølle, sjover, drivert (alm. klædt i (cykel)kasket, “sixpence”).”

Bungalow har vi allerede, men bungalo er et nyt udtryk både for Fritz og for Pludr. Man kunne måske få den tanke, at der mangler et o: bungaloo. Men det er måske et lige groft nok nedladende udtryk – bare spørg en ældre englænder af den gamle skole og med en fortid i kolonitidens Indien – Imperiets Juvel.


Kommentarer her: http://blog.pludr.dk/

2 thoughts on “Imperiets Juvel”

 1. Hvad er det link til?
  Forslag: milligram, DDO

  Fritz: Blot et hint til, hvor man kan give sit besyv med.
  Milligram har vi allerede.

 2. Manglede i dag:
  nydød+, ggl evt. +e
  fridød, ggl
  nyredød, ggl
  nødrim, DDO

  Fritz: Tjah, vi har ikke bare nyfødte i Pludrs database – som noget nyt har vi så også nydøde. Og ikke bare hjernedøde og hjertedøde, men nu også nyredøde. Fridød kan vi så nu også finde i databasen.

  Læs meget mere under NYHEDER på Pludr: Afgået ved selvdøden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.